fbpx

CO O NAS MÓWIĄ?

szkic_las

jeśli jesteś u nas pierwszy raz, pewnie zastanawiasz się: czy Warto poznać nasze produkty bliżej? Czy to kolejny sklep z domowymi umilaczami? czy miejsce z magiczną historią, która może zagościć w Twoich czterech ścianach?

zobacz, co mówią o nas inni …

  • opinie1
  • opinie2
  • opinie3
szkic_las
  •  

    Natalia

     dociera do mnie ślicznie zapakowana paczuszka… z dodatkową filiżanką ze spodeczkiem jako gratis dla ozdrowieńca. Olu, to było cudownie miłe i ogrzewające serce! Dziękuję bardzo raz jeszcze!

  •  

    Ania

    obecnie zachwycam się każdą zakupioną rzeczą i znalazłam pierwsze w tym roku kasztany 

  •  

    Ewa

    Jak otworzyłam paczkę, to wydało mi się pięknie. Ale jak przeczytałam opis sytuacji, to po prostu rozpłynęłam się … : – )

  • Zuzanna

    Piękne projekty z duszą i przesłaniem. Zamówiłam karteczki, które zostały specjalnie dla mnie spersonalizowane. Mimo presji czasu wszystko zostało pięknie przygotowane, przesłane i spełniło swoje zadanie. Świetne doświadczenie godne powtórzenia i polecenia.

  • Wojtek

    Piękne produkty, których historię aż chce się odkrywać! Zapakowane pięknie i z miłym słowem! Zdecydowanie polecam!

  • Dorota

    Kartki i kubki są po prostu piękne, jestem zauroczona wzorami domków świetny kontakt, szybka wysyłka, produkty bezpiecznie i bardzo ładnie zapakowane. Na pewno wrócę po więcej!

  • Ola

    piękniejszej pościeli nie mogłam sobie wymarzyć, a jaka ona jest w dotyku milutka, ta grafika no i zapakowanie paczki. Nawet sobie nie wyobrażasz, jaką radość mi sprawiła ta przesyłka dzisiaj, pięknie dziękuję ❤️

Działamy już rok i nawet nie wyobrażasz sobie, jak bardzo się cieszymy, gdy nasz przedmiot odnajduje nowy dom w Twoich czterech kątach. Dziękujemy, że jesteście! A Wasze opinie to nas nas wskazówki i energia do działania.

WIĘCEJ?

O.LALAdesigns
5.0
powered by Facebook
Aleksandra Mężydło
Aleksandra Mężydło
2021-12-07T11:07:18+0000
Minęło już kilka miesięcy i w końcu zebrałam się na napisanie recenzji. Ola stworzyła dla mojego męża na okrągłe urodziny personalizowany obraz, który teraz wisi na honorowym miejscu w salonie! Całość odbyła się bardzo sprawnie, po wymianie kilku... maili miałyśmy gotową koncepcję a realizacja przekroczyła moje oczekiwania!! Cudowne 💛💛Dziękuję, teraz chyba wrócę po filiżanki ☕️read more
Jaca Rejmaniak
Jaca Rejmaniak
2021-04-07T19:15:29+0000
Ze sklepu zamówiłem kubki z domkami i paterę. Są bardzo stylowe, pijąc herbatę z tych kubków czuję się jakbym był w domku w górach. Do tego są odporne na mycie w zmywarce. Polecam bardzo.
Ira  Milevska
Ira Milevska
2021-03-10T08:03:05+0000
Bardzo polecam produkty od O.LALAdesigns. Przepiękne kubki, talerze, plakaty, pocztówki, a to, co najbardziej mnie urzekło - każdy rysunek na produktach „opowiada” swoją historie, które opisane na stronie. No po prostu czad!!! Widać, że Tyle pracy i... duszy zastało włożone w te rzeczy. ❤️❤️❤️read more
Maja Bas
Maja Bas
2021-02-21T14:03:17+0000
Bardzo polecam. Uwielbiam osoby , które robią to co kochają i robią to z pasja . Talerz jaki zamówiłam jest piękny . Prosty a za razem z dużymi detalami . Jestem na etapie budowy domku drewnianego gdzieś na skraju lasu i szukam produktów , które... oddadzą nasza miłość do natury i odludzia :). Z pewnością zamówię jeszcze pare produktów aby uzupełnić kolekcje .read more
Monia Starońska-Zych
Monia Starońska-Zych
2021-02-01T18:35:57+0000
Cudowna grafika, która od razu mnie urzekła. Nie spotkałam bardziej urokliwych filiżanek 🥰 Uwielbiam ze swojej filiżanki pić poranną kawę ☕ 🥰
Hania Górecka
Hania Górecka
2020-12-21T13:32:01+0000
Pomimo złożenia zamówienia w okresie świątecznym, przesyłka przyszła już następnego dnia. Pięknie zapakowana i cudna kartka w gratisie. Polecam, ja jestem zachwycona ❤️
Dominika Jędrychowska
Dominika Jędrychowska
2020-12-18T17:22:05+0000
Talerzyki z domkami są przecudowne! Naprawdę miło mieć takie ładne naczynia w domu 🙂
Karolina Przybylska
Karolina Przybylska
2020-11-25T16:01:39+0000
Cudowne domki. Plakat zrobiony na zamówienie wywołał duuuży uśmiech. Polecam!
Zuzanna Kurlikowska
Zuzanna Kurlikowska
2020-11-19T16:20:44+0000
Bardzo polecam! W krótkim czasie udało nam się opracować spersonalizowany projekt kartki, która stała się właściwie zaproszeniem na przyjęcie urodzinowe. Wszystko odbyło się niezwykle sprawnie, miło, a przesyłka z gotowymi produktami dotarła pięknie... zapakowana i jeszcze z niespodzianką. Cudeńka! Na pewno będę wracać 🥰read more
Marta Tomaszek
Marta Tomaszek
2020-07-19T15:15:19+0000
Polecam ! Przepiękne, unikatowe produkty, w które wkładane jest całe serce❤ Na pewno jeszcze zrobię tu zakupy🥰
Agnieszka Bartkowiak
Agnieszka Bartkowiak
2020-06-24T20:24:51+0000
Polecam !!!Piękne kubki, które są idealne na prezent😚Jeśli ktoś lubi otaczać się pięknymi przedmiotami to właśnie dla tych osób są te kubki ☺️
Dorota Dawidowicz
Dorota Dawidowicz
2020-06-17T08:56:44+0000
Kubki i kartki są po prostu piękne, jestem zauroczona wzorami domków ❤️ świetny kontakt z Panią Olą, szybka wysyłka. Wrócę po więcej 😉
Ania Siekierzycka
Ania Siekierzycka
2020-05-22T11:52:58+0000
Jestem totalnie zauroczona produktami O.LALA, mimo że dopiero zaczynam tworzyć swoją małą kolekcję "domków" 🏠 Dodatki O.LALA nie tylko są piękne, praktyczne i wykonane ze szczególną starannością, ale chyba najważniejszą ich cechą jest to, że... wnoszą do domu mnóstwo ciepła i uśmiechu każdego dnia! ❤️read more
Natalia Magnucka
Natalia Magnucka
2020-05-20T05:21:44+0000
Piękne produkty, wyjątkowo dobry kontakt, misternie zapakowana przesyłka. Jestem bardzo zadowolona i polecam! Widać, że Ola wszystko robi z sercem i ogromnym zaangażowaniem ❤
Anita Ta-o
Anita Ta-o
2020-05-18T17:48:32+0000
Piękna pościel z klimatycznymi domkami- ulami:) Świetna jakość, materiał przyjemny w dotyku. I do kompletu kolorowe "domkowe" kubeczki:) Pozostaje leżeć i pić coś dobrego:)))) Dziękuję O.LALA:)))))
Paweł Dobrzyniecki
Paweł Dobrzyniecki
2020-04-27T08:46:40+0000
Mały sklepik internetowy z przyjemnymi dla oka produktami. Kupiłem dwa kubki z okazji urodzin koleżanki. Ucieszyła się, bo ilustracje przypomniały jej czas biwakowania podczas wakacji 🙂
Karolina Toczko
Karolina Toczko
2020-01-09T16:39:25+0000
Cudowne kubeczki z domkami. Polecam! 💗
Next Reviews